Du kan läsa mer om vår utbildning för AM - moped klass 1 här, efter att man gått denna utbildning och klarat trafikverkets prov har man rätt att köra både moped klass 1 och 2 samt traktor.

Ska du ta körkort för personbil hjälper vi dig med en planering oavsett om du vill ta det som intensivutbildning eller under en längre tid. Vi har även specialutbildad trafiklärare med specialkompetens inom olika funktionshinder samt läs och skrivsvårigheter och dyslexi.

Är släpet för tungt för bilen eller är det bilen som är för liten för släpet? Oavsett så skulle du kanske behöva ett BE-kort, kontakta oss så hjälper vi dig med upplägg och planering.

Hos oss kan du ta nya släpvagnsbehörigheten utökat B eller B 96 som den egentligeh heter. Med denna behörighet får du köra ett ekipage med sammalagd totalvikt på 4250 kg.

Ska du övningsköra privat så måste du gå en introduktionsutbildning eller handledarutbildning som många kallar det. Både den som ska vara handledare och den som ska övningsköra måste gå utbildningen.

Vi utbildar på behörihget C. Vi hjälper dig med planering och upplägg utifrån dina behov. Vi erbjuder intensivutbildning på dessa behörigheter.

Funderar du på förarbevis för snöskoter? Vänta inte för länge med anmälan, våra kurser är populära och platserna fylls snabbt.

För att läsa in teorin för olika behörigheter finns olika sätt, läs mer här i om vad standard respektiver premium är.

För att få göra förarprovet krävs det att man genomgår två riskutbildningar.

För att ta MC-kort krävs att man genomgår två riskutbildningar. Dessa har vi inte så många tillfällen per år så anmäl dig i tid så du inte missar chansen.

Känner du att du behöver extra hjälp under din utbildning så hjälper vi dig med att hitta just det stöd du behöver. Läs mer här.